Beleef en geniet van onze avonturen in de 3e kleuterklas!
Gemeentelijke basisschool "De Duizendpoot" te Basseveldemaandag 14 september 2015

Thema: Mijn letterwinkeltje

Vandaag sloten we ons thema af  door onze kikkers te schilderen.
 En zoals jullie kunnen zien, is elke kikker uniek net zoals de kleuters in de klas! Voor ouders die nog geen kijkje kunnen nemen hebben in onze klas...
zo ziet ze er van bovenaf uit. De kleuters hebben dit prima gedaan.
Deze maquette zullen we gebruiken voor talrijke spelletjes zoals oa een kleuter verstopt iets en duid dit aan op de maquette. Kan het vriendje het voorwerp snel vinden?


Ons lied en versje thema "we vliegen erin"
Vandaag zijn we gestart met het verhaal "het letterwinkeltje"
Superleuk verhaal op rijm waar we snel merken waar lettertjes voor dienen. Opa Brom kan met een paar letters heel wat verschillende woorden maken.
Deze week zullen we vooral werken rond onze naam en hoeveel letters deze telt, wie de langste naam heeft, de kortste,... knutselen met onze eerste letter.
De letter "L" staat de komende 2 weken in de "spotlight" en binnenkort gaat de lettertas met een vriendje mee naar huis. Benieuwd wat er allemaal in gaat zitten. 3 opmerkingen:

  1. Quin is zo enthousiast,vertelt enorm veel'over knuffel die Frans spreekt,dat die zo grappig is,vraagt of ik opa brom ken,hoe je kikker maakt,over letter dat hij had geleerd...super!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi versje! Dit is inderdaad "nog maar" het begin. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hier ook eentje heel enthousiast , ook leuk voor de ouders dat hun kind graag naar school gaat ,met dan aan de juffen

    BeantwoordenVerwijderen